Forstå dit barns dybde

Dette forløb henvender sig til dig, der gerne vil forstå dit barn på et dybere plan. Vi arbejder med dine reaktionsmønstre, der spænder ben for, at du kan se dit barn klart, og jeg arbejder nænsomt på barnets energifelt for at få en forståelse for hans eller hendes essens, samt hvor den frekvens kærligt kan hjælpes bedre på plads i kroppen og i verden. 

Jeg afdækker også dit barns primære skygger og hoved-sår (som Richard Rudd kalder sacred wound), og her lader jeg mig inspirere af Richard Rudd's Gene Keys. Når du booker forløbet, får du derfor et link til Gene Keys hovedside, hvor du kan lave en gratis profil (kræver blot du kender dit barns fødselsdag, fødselsår og fødselstidspunkt), og du sender en kopi af profilen til mig. Gene Keys er et open source system, du kan være i dyb kontemplation over et helt liv - så dybe indsigter og så mange frekvenser indeholder det - og derfor tolker jeg det ikke på dine eller dit barns vegne. Det er en vej, individet selv skal vælge, da det skal optages inde fra og ud. Det er dog på ingen måde et krav og jeg bruge udelukkende Gene Keys profilen for at skabe et hurtigt overblik over gruppens skygger og hoved-sår, for så kan vi langt hurtigere dykke ned i dem. Så inkluderet i forløbet er også en kort skriftlig opsummering af dit barns personlige skygge, og deres gaver (de højere frekvenser) og hoved-såret, så du kan hjælpe ham eller hende med at bringe bevidsthed ind i disse. Alt det skal jeg nok forklare i flere detaljer.


Det praktiske

Forløbet indeholder 3 sessioner, der dækker følgende:


1 session på 1,5 time: 

Indledende samtale, hvor jeg får en forståelse for dynamikken mellem dig og dit barn, og vi arbejder energetisk med dem, der forstyrrer mest.


2 session (mellem 20 - 50 minutter, alt efter alder og behov):

Jeg arbejder nænsomt på dit barns energisystem. Børn under syv år, arbejder jeg på uden at de er med, og de behøver ikke at vide, at jeg arbejder på dem. Børn over syv år anbefaler jeg er med bevidst, og at de lægger mærke til hvad der sker i dem, dog afhænger det af om barnet har lyst til det, og om han eller hun har prøvet energiarbejde før. Det taler vi nærmere om sammen og finder den bedste løsning for jeres unikke situation.


3 session (ca. en time - fem kvarter)

Jeg gennemgår skyggerne og dit barns hoved-sår i Gene Keys profilen og vejleder dig i, hvordan du bedst støtter og hjælper, når han eller hun er fanget i skyggerne.


Du booker den første session direkte via min kalender, når du køber, og de andre planlægger vi sammen.


Pris: 

3.750 kr inklusiv moms. Du kan booke og betale her