En-til-en med Mette


Jeg har specialiseret mig i at hjælpe kvinder og par med at tackle de særlige udfordringer, der kan opstå i deres forhold. Dette inkluderer at hjælpe kvinder med at navigere i relationer med mennesker med stærke narcissistiske træk, samt at hjælpe kvinder med at forstå og realisere deres dybe relationelle længsel og seksualitet.

Jeg er også specialiseret i at hjælpe kvinder med at tackle udfordringer i relation til deres børn, og kan hjælpe med at genoprette forbindelsen mellem mor og barn, hvis den er blevet brudt.

Endelig har jeg erfaring med at tackle de svære dynamikker, der kan opstå i parforholdet. Jeg byder gerne både kvinder og mænd velkommen i mine sessioner, så par kan arbejde sammen om at overvinde udfordringer og skabe en stærkere forbindelse.


Min mangeårige erfaring med psykologisk rådgivning og terapi, især til kvinder, har vist mig, at det ikke er nok at tilbyde traditionel terapi for at frigøre nedarvede mønstre. Evnen til at være i og transformere svære tilstande kan ikke vækkes og øves blot ved at tale sig til det. 


For to år siden ændrede jeg derfor min tilgang til at omfatte min psykologiske og terapeutiske baggrund i kombination med min evne til at arbejde direkte i menneskets personlige energifelt.