Hvem er

Mette Carendi Sloth

Mette er cand.mag. i psykologi og filosofi og har arbejdet med rådgivning, terapi, supervision, undervisning og foredrag i sin egen virksomhed siden 2012. Hun har udgivet tre bøger: "Samtaler med min imaginære datter" (2021), "Tænd for forbindelsen - forstå tilknytningens kunst" (2019) og "Harmoniske Unger - med kærlighed og nærvær" (2015). Bøgerne er inden for børnepsykologi, relationsdannelse og i den sidste bog beskriver hun kvinders rejse mod dybere forbindelse, og deler sine erfaringer og råd om, hvordan man kan udfolde sit seksuelle potentiale og opnå større følelsesmæssig modenhed i relationen til sig selv og andre.


I 2023 lancerede hun en podcast og en YouTube-kanal sammen med Sune Sloth, hvor de løbende udgiver nyt materiale, herunder et mindre udvalg af de 100 online foredrag, hun har holdt gennem årene.


Mette har en livslang interesse i Gene Keys (af Richard Rudd) og har også studeret traumeforskning, følelsesmæssig udvikling og tilknytning gennem hele sit liv. Hun har studeret David Deida indgående, og han har haft en væstenlig indflydelse på hendes tænkning omkring polaritet og parforhold.


Mette blev certificeret som Aware Parenting-rådgiver via The Aware Parenting Institute i 2012 og læste på CIIS i San Francisco med fokus på East-West psychology & consciousness studies.


Mette blev i 2006 certificeret som facilitator i meditation og transpersonlig psykologi v. Kenneth Sørensen og gik i 2004 på "Den Gyldne Sol" kanaliseringsskole v/Ilse Johannesen og er generindrede hun sin forbindelse til energien, kosmos og sjælen.