Klippekort

For alle klippekort kan du vælge at dele betalingen op i rater (+5% adm. gebyr).


Medbring en partner:


Del dit klippekort:


Fysiske eller online sessioner:


Workshops:


Sådan bruger du dit klippekort:

Bestil nedenfor:

Handelsbetingelser ved køb af klippekort:

Alle priser er inklusive moms. Du får en faktura via email fremsendt ved køb af en ydelse, hvori der findes information om din aftale, og vejledning om hvordan du får fat i os online eller finder vej til os. Afbestilling foretages senest 24 timer før en session. 

Klippekort refunderes ikke. Klippekort kan overdrages/gives videre f.eks. som et gavekort du skal dog fremsende koden først til os via mail som bruges til bestilling og oplyse os om overdragelsen pr. mail efterfølgende. Der kan kun ske en overdragelse af et klippekort én gang (for at undgå misbrug).

Klippekort har en udløbsdato på 2 år efter købsdatoen. Klippekort kan opsiges fra vores side før udløb og vi kompenserer dig for uforbrugte klip. 

En årsag kan være at ydelsen nedlægges fra vores side før der er gået 2 år, eller der opstår alvorlig sygdom eller andre uopsættelige hændelser der gør, at vi ikke imod forventning alligevel ikke kan tilbyde ydelsen længere, hvorefter du naturligvis vil blive refunderet ubrugte klip via en bankoverførsel eller MobilePay. Vi har også sat en udløbsdato på klippekort, for at sikre os at vi ikke bliver "stavnsbundet" til virksomheden i uendeligheder, skulle energien skifte for hvad vi ønsker at lave.

Der gives ikke refusion ved senere prisændringer - heller ikke ved køb af klippekort. 

Ved køb af klippekort eller andre ydelser i form af ratebetaling forventes betalingsraterne overholdt, såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os ret til aflyse ydelser herefter uden omkostning fra vores side.

Den gældende pris er den som anføres ved købet i vores betalingssystem (såfremt prisen afviger fra det som står på hjemmesiden) prisen og er gældende på det tidspunkt ydelsen købes.

Denne side er revideret 27.1.2023 - priser kan ændres uden forbehold. Ved prisændringer gives ikke refusion i forhold til tidligere købte ydelser.