Booking og klippekort 

Indledende session for 550 kr. (intro-session) 1 time.

For dig, der ikke har haft session hos Mette før, og som overvejer et forløb. Sessionen varer en time og du kan uden yderligere forpligtelse booke den en enkelt gang og herefter beslutte, om et længere forløb er noget, du har lyst til eller brug for. 

Du booker intro-session her


1 session for 1.200 kr.

For dig, der har haft en indledende session og blot ønsker en enkelt session, når behov. Sessionen tager 1 time.

Du booker enkelt-session her


Klippekort

3 sessioner for 3300 kr. (spar 100 kr. pr. session).

Betal halvdelen nu og resten om 30 dage (+5% i adm. gebyr). Book nederst på siden.


6 sessioner for 6000 kr. (spar 200 kr. per session).

Du kan enten betale det hele nu, eller du kan betale en trediedel nu og og resten af 2 rater med 30 dages mellemrum (+5% i adm. gebyr). Book nederst på siden.


10 sessioner for 9000 kr. (spar 300 kr. per session).

Du kan enten betale det hele nu, eller du kan betale en trediedel nu og og resten af 2 rater med 30 dages mellemrum (+5% i adm. gebyr). Book nederst på siden.


Klippekort kan bruges til både online og fysiske fremmøde afhængigt af dine behov med Mette. 


Ved køb af et klippekort får du en sammen med din kvittering, linket til kalenderen samt en kode, som du skal bruge når du når til betalingsdialogen.


Når du har købt et klippekort booker du via link til Mette eller Sune og bruger den kode du får tilsendt med mail.

Handelsebetingelser ved køb af klippkort:

Alle priser er inklusive moms. Du får en faktura via email fremsendt ved køb af en ydelse, hvori der findes information om din aftale, og vejledning om hvordan du får fat i os online eller finder vej til os. Afbestilling foretages senest 24 timer før en session. 

Klippekort refunderes ikke. Klippekort kan overdrages/gives videre f.eks. som et gavekort du skal dog fremsende koden først til os via mail som bruges til bestilling og oplyse os om overdragelsen pr. mail efterfølgende. Der kan kun ske en overdragelse af et klippekort én gang (for at undgå misbrug).

Klippekort har en udløbsdato på 2 år efter købsdatoen. Klippekort kan opsiges fra vores side før udløb og vi kompenserer dig for uforbrugte klip. 

En årsag kan være at ydelsen nedlægges fra vores side før der er gået 2 år, eller der opstår alvorlig sygdom eller andre uopsættelige hændelser der gør, at vi ikke imod forventning alligevel ikke kan tilbyde ydelsen længere, hvorefter du naturligvis vil blive refunderet ubrugte klip via en bankoverførsel eller MobilePay. Vi har også sat en udløbsdato på klippekort, for at sikre os at vi ikke bliver "stavnsbundet" til virksomheden i uendeligheder, skulle energien skifte for hvad vi ønsker at lave.

Der gives ikke refusion ved senere prisændringer - heller ikke ved køb af klippekort. 

Ved køb af klippekort eller andre ydelser i form af ratebetaling forventes betalingsraterne overholdt, såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os ret til aflyse ydelser herefter uden omkostning fra vores side.

Den gældende pris er den som anføres ved købet i vores betalingssystem (såfremt prisen afviger fra det som står på hjemmesiden) prisen og er gældende på det tidspunkt ydelsen købes.

Denne side er revideret 27.1.2023 - priser kan ændres uden forbehold. Ved prisændringer gives ikke refusion i forhold til tidligere købte ydelser.