Dybere forbindelse i parforholdet


Den 17. maj afholder Sune og jeg vores første foredrag og fysiske live-event sammen, og aftenen er til dem, der længes efter en dybere forbindelse - uanset om de er i et forhold eller ønsker at være det.

 

Foredraget henvender sig også til dig, der har oplevet at føle sig fanget i en cyklus af konflikter og udfordringer – en cyklus som over tid skaber en nærmest afgrundsdyb kløft mellem jer.

 

Vi starter aftenen med et foredrag, efterfulgt af åben dialog med deltagerne, hvor vi vil besvare spørgsmål om, hvordan forbindelse genskabes i de svære situationer. Til slut vil der være en interaktiv del, hvor du kan prøve nogle af de teknikkerne som vi bruger, og få en fornemmelse for hvordan energi kan arbejde i praksis i din egen krop. Her vil der også være mulighed for at vi går ind og laver direkte energiarbejde med udvalgte deltagere og gruppen som helhed, hvis stemningen er til det (ønsker du ikke at deltage i den sidste del, er du velkommen til at gå efter sidste pause).


Det koster 250 kr. per person og du kan booke din plads her.

 

På foredraget kommer vi omkring følgende

 

-    Hvordan du og din partner kan holde forbindelsen under ekstrem modgang.

 

-    Veje i mørket: Mandens og kvindens modningsrejse.

 

-    At turde risikere relationen for at skabe en dybere forbindelse.

 

-    Hvad gør jeg, når jeg længes efter en dybere forbindelse, men endnu ikke har fundet den rigtige partner?

 

-    Energiarbejde for at frigive blokeringer og forbedre forbindelsen mellem dig og din partner.

 

-    Evnen til at trække egne projiceringer hjem og finde hinanden igen efter en konflikt.

 

-    Længslen efter reproduktion og tryghed i verden for børnene som en kerneudfordring i både manden og kvinden.

 

-    Mandens valg om at åbne hjertet og blive i forbindelsen er et valg om at gå igennem alt, der forhindrer ham i at være åben.

 

-    Hvad gør jeg, hvis min mand/kvinde ikke vil "udvikle sig"?

 

-    Evolutionspsykologi: De ubevidste indkodninger, der kan skabe udfordringer i mødet mellem kvinde og mand.

 

Hver parforholdsrejse er unik, og derfor kan hverken vi eller andre fortælle jer, hvordan I skal leve jeres liv eller skabe jeres parforhold. Men der er fællesmenneskelige fælder og udviklingsområder, som alle par oplever før eller senere, og som kan være enormt svære at komme videre fra.

 

Vi ønsker at give vores viden, værktøjer og perspektiver videre til andre i håb om, at det kan bidrage til at hjælpe jer igennem udfordringerne. Håbet er, at vi kan bidrage til at flere kan skabe en dybere og mere ekstatisk forbindelse i hverdagen.


Det praktiske

Foredraget afholdes onsdag den 17. maj kl. 18.30 - 21.30 på NOR - Nordic Health House, Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV.


Det koster 250 kr. per person og du kan booke din plads her.