Forløbet:

Forstå dit barns dybde

Dette forløb er til dig, der gerne vil forstå dit barn på et dybere niveau. Vi kigger på og arbejder med de skyggesider i dig, der spænder ben for, at du ikke kan se dit barn klart, og så gennemgår jeg dit barns skygger og hoved-sår med dig, så du bedre kan forstå og støtte dit barns udvikling (sjælelig, såvel som menneskelig). 

Jeg er inspireret af Richard Rudd's Gene Keys, og ved tilmelding får du et link til Gene Keys hovedside, hvor du kan lave en gratis profil (kræver blot, at du kender dit barns fødselsdag, fødselsår og fødselstidspunkt), og du sender en kopi af profilen til mig. Gene Keys er et open source system, du kan være i dyb kontemplation over et helt liv - så dybe indsigter og så mange frekvenser indeholder det - og derfor tolker jeg det ikke på dit barns vegne. Det er en vej, han eller hun med tiden selv kan vælge, da det skal optages inde fra og ud. Det er dog på ingen måde et krav, og jeg bruger udelukkende Gene Keys profilen for at skabe et hurtigt overblik over dit barns skygger og hoved-sår, for så kan vi langt hurtigere dykke ned i dem. Så inkluderet i forløbet er også en kort skriftlig opsummering af disse skygge, og deres gaver (de højere frekvenser), så du kan støtte dit barn i at bringe bevidsthed. Alt det skal jeg nok forklare i flere detaljer.


Forløbet indeholder 3 sessioner samt en Gene Keys oversigt: 

1. session:

Indledende samtale, hvor jeg får en forståelse for dynamikken mellem dig og dit barn, og vi arbejder energetisk med dem, der forstyrrer mest (90 minutter).


2. session:

Jeg arbejder nænsomt på dit barns energisystem. Børn under syv år, arbejder jeg på uden at de er med, og de behøver ikke at vide, at jeg arbejder på dem. Børn over syv år anbefaler jeg er med bevidst, og at de lægger mærke til hvad der sker i dem, dog afhænger det af om barnet har lyst til det, og om han eller hun har prøvet energiarbejde før. Det taler vi nærmere om sammen og finder den bedste løsning for jeres unikke situation (20 - 50 minutter, alt efter alder og behov).

 

3. session:

Jeg gennemgår skyggerne og dit barns hoved-sår i Gene Keys profilen og vejleder dig i, hvordan du bedst støtter og hjælper, når han eller hun er fanget i skyggerne (60-90 minutter). 


Ved betaling booker du den første session direkte i min kalender, og de resterende sessioner aftaler vi sammen.

 

Pris: 

3.750 kr. inklusiv moms (du har mulighed for at betale i tre rater), og du booker og betaler her og booker første tid samtidig.

 Afbud:

Hvis du vælger at tilmelde dig med betaling pr måned, så vær opmærksom på, at du forpligter dig på at betale for hele forløbet.