Workshop: Frihed til at være


Igennem årene er det gået op for mig, at det mange kvinder dybest set længes efter, er friheden til blot at være – at være i og leve fra en tilstand af fred.

 

Det lyder enkelt, og det er det også, men ufatteligt svært at praktisere, fordi vi mennesker har så mange frygtspor, der løber afsted med os hele tiden.

 

Hver gang dit sind eller dine følelser raser, ligger der en eller anden frygt under, som enten skal håndteres i dit fysiske liv, eller som bare gerne vil op og transformeres. Og jo mere du er i stand til at skelne mellem de to, samt enten håndterer eller transformerer, i jo større frihed og lethed vil du leve.

 

Og når du lever herfra, elsker du både dig selv og andre. Intet mindre.

 

Så vejen til ubetinget kærlighed går igennem frygten og projiceringen af frygten, om du vil det eller ej. Og det er derfor her, vi sammen dykker ned, fordi når du først ved, hvordan du tager dig af dine frygtspor, er der ingen grænser for hverken din kraftfuldhed eller din kærlighed.

 

På workshoppen giver jeg dig viden om begge, nemlig om:

 

·     Hvordan du skelner i frygten

·     Hvordan du bedst håndterer livets udfordringer i tide, så de ikke skaber yderligere forstyrrelse

 

Jeg laver også meditationer, hvor jeg guider gruppen ind i de mest gængse (og genstridige) frygtspor, så vi sammen kan åbne op ind i frekvensen og her hæve og forløse. Her hjælper vi både med at forløse en bid af det kollektive ubevidste (som sætter fremtiden fri), såvel som din krop mærker, hvordan det er at gå fra at føle sig låst, til at være åben, en genkendelse der vil gøre det nemmere for dig at fastholde din praksis i den hektiske hverdag.

 

Undervejs på dagen, afhængig af de temaer i hver især har med, vil jeg også arbejde individuelt med de af jer, som ønsker og har mod på det.

 

 

Alt det praktiske

 

Dato:

Søndag den 21. maj kl. 9.30 – 15.00

                  

Sted:

Iværksætterhuset Spor3, Smedegården 19, 4320 Lejre (toget går lige til hoveddøren og masser af gratis parkering).

 

Du medbringer selv frokost (der er køleskab og køkkenfaciliteter), og jeg sørger for te, kaffe og snacks. Der ligger en bager, en Brugs og en 365Discount butik meget tæt på.

 

Pris: 750 kr. inkl. moms


Du køber din plads her.