Kvindegruppe:

Dit sår er din gave

Dit lys udspringer fra dine skygger, og medmindre du er bevidst om dem og dine følelsesmæssige sår, kan du ikke træde ud i livet på den måde, du længes efter. 


Frygt og bekymring behøver ikke længere at kontrollere dig. Det er muligt at arbejde sig ud af frygten og gøre det indefra og ud. 


Sammen vil vi tage fat i dine skygger og sår og følge dem ned i dybet, indtil lyset bryder igennem. Jeg vil støtte, heale og rådgive dig, så du kan mærke, hvordan det føles at arbejde med dine sår og skygger, og med tiden selv begynde at heale og leve fra dine gaver.

Velkommen til Dit sår din gave, et forløb på tre moduler af tre timer hver. Vi mødes i mine lokaler i Lejre i weekenden mellem kl. 10-13. Hver gruppe består af to til fire kvinder, og jeg vil arbejde  i dybden individuelt mig dig og med gruppen som helhed.


På alle tre moduler vil jeg undervise dig i at regulere dit eget følelsesliv og give dig viden om psykologiske mekanismer, som kan hjælpe dig med at håndtere dine nærmeste relationer. Derudover vil vi også arbejde med healing, og jeg vil rådgive og vejlede dig i, hvordan du kan fortsætte med at udvikle dit eget selvhealende potentiale i hverdagen.


Vi vil også tage fat på dine skygger og det, som Richard Rudd kalder "the sacred wound", og du får en Gene Keys oversigt (laves gratis på Gene Keys hjemmeside). Gene Keys er et smukt, åbent system, du kan kontemplere over et helt liv, hvor jeg udelukkende som inspiration bruger en lille del, nemlig oversigten over dine hoved-skyggesider. For så kan vi hurtigere gå ind og arbejde på dem, hvor du ræsonnerer. Taler Gene Keys mere til dig, kan du altid finde yderligere hjælp og ressoucer via Gene Keys hjemmeside - det kan jeg kun anbefale.


I løbet af forløbet vil du også kunne finde inspiration i dine medsøstres rejse i et trygt og fortroligt rum.

For at sikre en optimal proces for alle deltagere i vores kvindegrupper, vil jeg gerne informere dig om, at det er nødvendigt at have deltaget i mindst én intro-session hos mig, før du kan deltage i gruppearbejdet. Prisen for en sådan session er 550 kr, og den vil tage cirka en time. Formålet med intro-sessionen er at sikre, at du er helt klar til at deltage i gruppen, og jeg vil personligt vurdere dine forudsætninger ud fra det.