Magdalene Effekten er en unik tilgang til personlig udvikling og terapi, der kombinerer traditionel psykologi med avanceret energiarbejde. Vi hjælper mennesker med at genoprette forbindelsen til deres indre kraft, relationer og livsformål gennem skræddersyede workshops, parterapi og individuelle sessioner.

Vores metode integrerer det feminine og maskuline princip for at skabe balance og transformation i dit liv. Med vores erfarne team, ledet af Mette Miriam Sloth og Sune Sloth, får du adgang til en dybdegående proces, der addresserer både psykologiske og energetiske aspekter af dine udfordringer.

Uanset om du søger personlig vækst, ønsker at forbedre dine relationer eller vil udforske din spiritualitet, tilbyder Magdalene Effekten en holistisk tilgang, der er skræddersyet til din unikke rejse. Lad os hjælpe dig med at frigøre dit fulde potentiale og skabe meningsfulde forandringer i dit liv.


Magdalene Effekten


I Magdalene Effekten søger vi mod at belyse de områder, hvor samspillet mellem det maskuline og det feminine princip i os og i vores relationer, er stagneret, og viser veje, hvorpå smerte og desperation kan transformeres, så en ekstatisk dans igen kan finde sted. 


Vi studerer hvordan forbindelse udfolder sig imellem mennesker med vores baggrunde indenfor psykologi, filosofi, kommunikation og sociologi. I centrum af vores praksis står et fortløbende studie af menneskets energisystem, som det udfolder sig og transformeres i individer, relationer og i sociale sammenhænge.


Magdalene Effekten er en tilgang der i praksis kombinerer traditionel terapi med energiarbejde. Det kan være en-til-en, i parterapi og i grupper. Det er en tilgang til forståelsen af polaritet, spiritualitet og menneskelige relationer som de folder sig ud i real-time og samskabes med når vi arbejder sammen med mennesker.


Når forbindelsen er afbrudt fører det til oplevelsen af at være afskåret, isoleret og ensom - afskåret fra eksistensen og livet - alene og uden formål. Magdalene Effekten handler derfor konkret f.eks. om at hjælpe dig med at genoprette forbindelsen til dit højere selv, dine børn, din partner, din krop, din seksualitet og dit livsformål igennem energiarbejde og samtale.


Vi arbejder med, at hjælpe mennesker med at åbne sig op, og at genfinde det, der er gået tabt, på deres egen unikke rejse. Vi tager udgangspunkt i forskellighederne i rejsen og din vej i livet. Alle der tager rejsen mod større integration og dybere forbindelse, bidrager med deres egne unikke aspekter til den større vision, som vi skaber sammen.


Vi fokuserer på at hjælpe dig med at navigere i, og overkomme de udfordringer der kan opstå i det relationelle rum. Vi arbejder med den dybe længsel for forbindelse og lidelsen i kærligheden. Vi arbejde med trangen til seksuel ekstase, og hvordan vi forener og transformere vores forplantningstrang og forener den med trangen til en dyb kærlighed fra vores omverden, en kærlighed der ser os uden at stille betingelser.


Gennem energiarbejde og samtale arbejder vi med de mekanisker i dit system der er skabt, for at undgå smerte igennem menneskelige overlevelsesmekanismer, opvækst og menneskelige overbevisninger der hindrer dig i at åbne dig. Vi arbejder også med den komplekse biologiske tilknytning og hvordan dens mønstre udfolder sig i relationelle forbindelser.


Det Maskuline og Det Feminines dans


Det maskuline aspekts dominans - med dens struktur, målrettede fokus, og ubrydelige rammer - har i århundreder været en ledende kraft i vores samfund, en kraft, der i sine mest ekstreme manifestationer har ført os ind i æraer af krig, undertrykkelse og systematisk nedværdigelse af det feminine. I hjertet af denne omskiftelige æra står Maria Magdalene for os, som et symbol på genopvågningen af det feminine princip.


Hendes tilstedeværelse er kraftfuld; hun er rodfæstet i sin integritet, omfavner sin femininitet med stolthed, og trækker utvetydige linjer i sandet. Maria Magdalene er symbolet på transformation - omskiftelig som vinden, kaotisk som stormen, flydende som vandet, og ildsprudlende i hendes passion. Hun bevæger sig graciøst igennem livets udfordringer, altid parat til at inspirere og lade sig inspirere, ved at engagere sig i verden med alt, hun møder, og alt, hun bringer med sig.


Universet er vævet af både det feminine og det maskuline princip, og det er deres evige interaktion i utallige former, der fostrer liv og evolution.


Det feminine princip har efter en lang tids selvvalgt eksil gjort en markant genindtræden og søger mere end nogensinde at matche det maskuline princip i en udveksling præget af ekstase, råstyrke og kærlighed der ikke stiller betingelser for at være. Visionen er at frembringe noget på jorden, der aldrig før er set og som, hvis vi gør det sammen, vil flytte menneskeheden for altid.


Kampen mellem de to poler nærmer sig sin afslutning, og derved banes vejen for skabelsen af noget helt nyt – vores bidrag til den transformation kalder vi for 'Magdalene Effekten', for at hylde det feminines princips genkomst i en  ny form der samtidig ærer og længes efter forening med det maskuline uden at ønske dets destruktion.


Denne integration mellem det feminine og maskuline, som Maria Magdalene for os symboliserer, opfordrer os til at reflektere over vores egen integration. Hvordan kan vi, mænd såvel som kvinder, inspireret af dette mytologiske eksempel, navigere i vores egne liv med en lignende integration og balance? Og hvordan ser det ud i maskulin form?


Nu er tiden inde til at genbesøge disse principper – ikke kun inden i os selv, men også i vores relationer. Menneskehedens mytologier folder sig ud og fortolkes af nutiden som skiftende arketyper, der ligger dybt i vores underbevidsthed. Derfor kan du måske også fornemme, at der er en forandring mulig i denne tidsalder, hvor potentialerne for en smuk dans mellem polerne er til stede for mænd såvel som kvinder. Det kan f.eks. udtrykke sig som en længsel efter at gå dybere med en partner, at åbne sig op dybere, forbinde dig med din sjæl, finde mere kraftfuldhed eller søge en dybere ro.Kærlig hilsen,

Mette og Sune