Mette Miriam Sloth

(Tidl. Mette Carendi)


Mette Miriam Sloth (tidl. Mette Carendi) er cand.mag. i psykologi og filosofi og har arbejdet med rådgivning, terapi, supervision, undervisning og foredrag i sin egen virksomhed siden 2012. Hun kombinerer sin indgående erfaring fra terapi og rådgivning med dybdegående energiarbejde.

Hendes viden om relationer og følelsesregulering er ikke kun forankret i hendes terapeutiske praksis, men også i hendes publikationer. Hun har forfattet tre bøger, der dykker ned i relationernes kompleksitet og følelsesmæssige regulering, samt undersøger stadierne af åbning i kærlighedsrelationen og de udfordringer, der opstår, når man åbner hjertet ind i sexualiteten. Udover bøgerne deler Mette fast sine tanker og erfaringer gennem podcasten "Magdalene Effekten" ofte i selskab med Sune Sloth.

I hendes praksis har Mette et særligt fokus på at støtte mennesker i at navigere gennem de udfordringer, der ofte er forbundet med relationer - både med partnere, børn og dem selv. Hun arbejder især med emner som kvinders kraftfuldhed, evnen til at fastholde grænser og mærke sig selv, samt de skjulte paradokser og traumer, der kan hindre kvinder i at stå i sin egen kraft.

Mette tilbyder energiarbejde kombineret med terapi samt parterapi. Mette afholder sideløbende workshops sammen med Sune Sloth. Her kombineres traditionelle terapeutiske metoder med energiarbejde og psykologisk og spirituel vejledning. Mette tilbyder endvidere supervision til professionelle og holder sideløbende foredrag.

Sammen med Sune Sloth har Mette skabt "Magdalene Effekten", som kombinerer deres unikke færdigheder, poler og metoder, der byder på en tilgang der kombinerer terapi, coaching og energiarbejde. Ud fra deres explorative undersøgelse af menneskers energifelt og studier i hvordan energiudveksling foregår mellem mennesker, tilbyder de en metode imod øget åbenhed og dybere forbindelse, der rækker ud over og traditionel samtale-terapi, meditation og 'selvudvikling'.