Sune Sloth

Sune Sloth er uddannet cand.scient.soc. i socialvidenskab og kommunikation og har derudover læst filosofi. Sune er derudover uddannet ledelses-og forandringscoach og har praktiseret dette i 12 år.

Hans professionelle baggrund kan ses i hans officielle CV, men bag den formelle uddannelse gemmer sig et dybt og personligt kald. Han er drevet af et stærkt ønske om at assistere mennesker i deres personlige transformation mod øget bevidsthed der kan integreres i hverdagen og skabe varrige forandringer.

Han har en personlig baggrund med over 25 års erfaring inden for meditation, yoga og terapi fra forskellige traditioner. Han har også foretaget omfattende selvtudier inden for bevidsthed, hvor han blandt andet har praktiseret Tibetansk Buddhisme og Toltekisk shamanisme. Han anerkender og trækker inspiration fra pionerer som David Deida for hans indsigt i parforhold, Barbara Brennan for hendes dybtgående forståelse af bevidsthed, energi og menneskelig udvikling samt Carlos Castaneda for hans tilgang til personlig kraft og ansvar.

Han bruger sine livserfaringer til at belyse livets udfordringer, finde dybde og mening i smerten, og vejlede individer til en dybere forståelse af livet og deres vej. Hans arbejde kan fokusere på mange områder, fra at finde en persons livsformål, til at skabe ro i relationer, stå fast i integritet eller åbne op for intens intimitet med ens partner.

I arbejdet med klienter udnytter Sune sin evne til at se energifelter, en færdighed han opdagede da han var barn, men som først har manifesteret sig klart de seneste tre år. Energiarbejde er en central del af "Magdalene Effekten", et koncept han har udviklet sammen med Mette Miriam Sloth. Sammen deltager de i podcasts, hvor de udforsker og diskuterer emner relateret til personlig og åndelig udvikling, intimitet og hvordan du kan stå kraftfuldt i hverdagen.

Klienter kan vælge at arbejde en-til-en med Sune, sideløbende med Mette eller i sessioner med dem begge. Endelig kan du deltage på vores workshops. Sune understreger vigtigheden af kritisk tænkning og opfordrer klienter til at betragte hans vejledning som en af mange mulige perspektiver. Det essentielle for ham er ikke accept af en bestemt åndelig tro eller retning, men derimod personlig autenticitet, ansvar og øget bevidsthed der kan leves i hverdagen.

Sammen med Mette skaber og deler han regelmæssigt opslag og indhold om "Magdalene Effekten" på både Instagram, Facebook og på deres fælles podcast. Sune har også en blog for alle du kan læse her.