Sune Sloth

Med over 12 års erfaring i coaching og en livslang dedikation til studier af bevidsthed gennem meditation, yoga, og terapi, tilbyder jeg et rum, hvor du kan udforske og transformere dit liv. Jeg har en baggrund som cand.scient.soc. i socialvidenskab og kommunikation samt coaching, jeg tilbyder en kombination af samtale og energiarbejde. Du kan læse mere om Magdalene Effektens formål her og energiarbejde her.


Gennem individuelle sessioner, workshops og onlineforløb hjælper jeg dig med at finde mening, styrke din personlige integritet, og medskabe en livsvej i overensstemmelse med dine egne værdier og formål.


Vi kan bl.a. arbejde med:

Energiarbejde: Min evne til at se og mærke energifelter har udviklet sig over årene, og er stadig under udvikling. Jeg går ind i dit energifelt mens vi samtaler, og arbejder med at bevæge det ubevægelige, for at hjælpe dig videre og skabe øget bevidsthed og fokus på dine valg. Du kan læse mere om hvad energiarbejde er her.


Processen er en samskabelse i nuet mellem os, som kræver at du ønsker, inviterer og tillader transformationen at ske. Her er der ofte dybe indsigter der kommer op, som kan hjælpe dig videre. Jeg kan følge op på dine indsigter og valg i efterfølgende sessioner, hvilket skaber en rød tråd i forløbet. Nogle skifter vi fra rent energiarbejde over i samtale, for sammen at få styr på struktur og disciplin i dit liv. Hvis du er mand kan også bruge mig til at få tips og tricks til at få en tættere relation til din partner. Du kan læse mere om processen for dig her.


Mit arbejde er ikke bundet af en bestemt åndelig retning, men fokuserer på ansvarlighed, personlig kraftfuldhed og øget bevidsthed i hverdagen. Jeg lægger vægt på kritisk tænkning, læser op på forskning løbende, og ser min vejledning som et blandt mange perspektiver. Du vælger hvad du vil tage til dig og kritisk modspil er velkomment.

Udover min formelle uddannelse har jeg i over 30 år udforsket flere åndelige og terapeutiske discipliner, herunder Tibetansk Buddhisme og Toltekisk shamanisme, samt hentet inspiration fra pionerer som David Deida og Barbara Brennan. Disse praktiske erfaringer og studier har formet min tilgang til livet og dermed den måde jeg møder dig på men de er ikke determinerede.


Individuelle Sessioner:


I de individuelle sessioner tilbyder jeg et skræddersyet rum, hvor du kan dykke dybt ned i dit personlige arbejde med bevidsthed, transformation, og energi. Disse sessioner er designet til at møde dig præcis, hvor du er, og ledsage dig på din unikke rejse mod selvopdagelse og vækst. Ved at anvende en kombination af coaching, energiarbejde og dybdegående samtaler, skaber vi sammen en sti, der reflekterer dine individuelle behov, mål og drømme.


Personlig Tilpasning: Fokus er på dine specifikke udfordringer og mål.

Dybdegående Forståelse: Mulighed for intensivt at udforske personlige temaer.

Direkte Vejledning: Få direkte feedback og vejledning, som er tilpasset netop dig.


Workshops: Kraften i Fællesskabet


Vores workshops åbner op for en anden dimension af arbejdet med bevidsthed og energi. Her bringes individuelle processer ind i et fælleskab, hvor den kollektive energi og gruppedynamikken skaber en transformerende oplevelse. I workshops bliver du ikke kun guidet gennem din egen transformation, men får også mulighed for at lære af, og sammen med, andre på lignende rejser. Dette fællesskab tilbyder en mulighed for genkendelse og inspiration, hvor indsigter og transformationer bliver accelereret af den fælles energi.



En Sammenkobling af Veje


Mens individuelle sessioner tilbyder en personlig indsigt i dit eget indre arbejde, åbner workshops op for en bredere horisont, hvor den kollektive erfaring og det delte rum bidrager til din rejse på en andne måde. Begge tilbud er designet til at supplere hinanden: de individuelle sessioner understøtter dit personlige fundament, mens workshops inviterer dig til at udvide din forståelse og praksis i et fællesskab.


Uanset hvor du befinder dig på din rejse, tilbyder vi et rum, hvor transformation ikke kun er mulig, men bliver en delt og fejret erfaring. 


Er du interesseret i at udforske, hvordan jeg kan assistere dig på din rejse, er du velkommen til at booke mig til en session, hvor du kan prøve min tilgang for at se om den er noget for dig. Du kan også skrive til mig på info@magdaleneeffekten.dk for mere information eller sende mig en SMS på 52247276, så ringer jeg dig op når jeg har tid.


Jeg anbefaler, at du sideløbende arbejder med Mette Miriam Sloth da vores evner komplementerer hinanden, læs mere om vores tilgange her.

Jeg deler regelmæssigt opslag og indhold på Magdalene Effektens profiler på Instagram og Facebook. Jeg har endvidere en guide til mænd kaldet Den Maskuline Rejse baseret på egne erfaringer, og har en en blog. Endelig deltager jeg på vores månedlige Energi-Lounge som foregår online.


Kærlig hilsen,

Sune Sloth