Magdalene Effektens Energi-Lounge

Det er ikke sjældent, at vi bliver spurgt, om vi ikke kan lave et kursus, hvor vi lærer andre at arbejde med energi og ikke mindst opøve evnen til at kunne mærke og se energi. Det forstår vi godt behovet for, men vi oplever at den tid, hvor nogen kan kalde sig mester og lære andre en nøje planlagt form fra sig, er og bliver fortid. 

I stedet handler det om at generindre din egen specifikke måde at se, mærke og opleve energi på. Både i en selv og I andre som energetiske fænomener, der påvirker de måder, vi fungerer og relaterer på. Og det kan overgå din vildeste fantasi når det folder sig ud.

Det vil vi til gengæld rigtig gerne hjælpe dig med, da det mest meningsfulde for os, er energetisk samskabelse, forstået som at vi sammen nærmer os og undersøger den dybe, magiske verden af energi, så der kan skabes bevægelse mellem det indre og det ydre, og derved sikre dybere forbindelse.

Vi har derfor skabt Magdalene Effektens Energi-Lounge, som er et forum, hvor vi mødes ca. en gang om måneden online og taler om og arbejder med energi i gruppen. Loungen foregår via en lukket online-session og varer ca. 1,5-2 timer, fordelt på tre faser:

En halv times oplæg om et energetisk tema vi arbejder med (tiden vi lever i, sjælefrekvens, energetiske udvekslinger i relationer, bearbejdning af karma, sjælemodenhed mv.).


En halv times Q&A fra den deltagende gruppe, som Sune og Mette besvarer live.


En halv times energiarbejde med gruppen, hvor du får mulighed for at mærke ind i, hvordan det energetiske folder sig ud for dig.


Det koster 250 kr., og du modtager link til vores online mødested i din mail når du har bestilt. Du er velkommen til at hoppe med hver måned og hver session vil være ny, så du kan også tage vores Energi-Lounges sporadisk, når det passer dig. Temaet vil ændre sig og vil afhænge af, hvad vi på dagen ser som relevant for gruppen at høre om.

Energy-Loungen er et live event, forstået som at det foregår online, hvor vi alle mødes online på det aftalte tidspunkt. Der sendes ikke optagelser ud efterfølgende, da vi gerne vil møde og se jer præcist der, hvor I er, uden tanker på om tingene bliver optaget og delt. Tingene er hvad de er, og jeres private oplevelser, vil ikke blive delt med andre. Vi er sammen og oplever det som sker, når det sker og folder sig ud.

Datoer for kommende Energy-Lounges findes i kalenderen via linket her hvor du kan booke din deltagelse. Såfremt du bliver forhindret i at deltage, så skriv til os (du har ret til afmelde dig senest 24 timer før).