Energi-Lounge

#3

Sjælemodenhed og sjælens rejse


Denne gang taler vi om hvordan sjælen modnes igennem livene, og hvordan vi opfatter hele processen omkring dette og hvordan det mon foregår set i lyset af jordens og menneskehedens rejse på denne flyvende blå smukke klode  - vores tanker er en del af vores egne fortløbende undersøgelser af emnet, og er derfor ikke definite, men vores bud på noget vi selv er, og har været meget nysgerrige på at forstå dybere.


Nogle tror at man udelukkende kan søge guidance ved at spørge opad - det er nogle gange også rigtigt - men sjælens modning spiller ind i de svar vi får og dvs. at sjælen også er på en rejse ligesom din inkarnation er det.


Sjælemodenhed og dens trin, kan give en måde at forstå andre mennesker på, og kan afstemme hvad vi forventer, at det er muligt at udveklse af dybde og visdom med andre, der rækker ud over dette livs erfaringer, men også trækker på dem.


Derfor kan vi nogle gange møde mennesker der burde have mere livsvisdom, på trods af enorm livserfaring der ikke har "sat sig", og andre gange kan vi møde børn der har en dyb indsigt i livet, som synes at komme fra et sted "hinsidan".


Der er også nogle der tror det hele er en skole, og sjælen står over os, som en entitet der ved det hele, men den holder heller ikke helt i praksis - det kommer vi også ind på i loungen i aften.

Om vores Energi-Lounges


Det er ikke sjældent, at vi bliver spurgt, om vi ikke kan lave et kursus, hvor vi lærer andre at arbejde med energi og ikke mindst opøve evnen til at kunne mærke og se energi. Det forstår vi godt behovet for, men vi oplever at den tid, hvor nogen kan kalde sig mester og lære andre en nøje planlagt form fra sig, er og bliver fortid. 

I stedet handler det om at generindre din egen specifikke måde at se, mærke og opleve energi på. Både i en selv og I andre som energetiske fænomener, der påvirker de måder, vi fungerer og relaterer på. Og det kan overgå din vildeste fantasi når det folder sig ud.

Det vil vi til gengæld rigtig gerne hjælpe dig med, da det mest meningsfulde for os, er energetisk samskabelse, forstået som at vi sammen nærmer os og undersøger den dybe, magiske verden af energi, så der kan skabes bevægelse mellem det indre og det ydre, og derved sikre dybere forbindelse.

Vi har derfor skabt Magdalene Effektens Energi-Lounge, som er et forum, hvor vi mødes ca. en gang om måneden online og taler om og arbejder med energi i gruppen. Loungen foregår via en lukket online-session og varer ca. 1,5-2 timer, fordelt på tre faser:

En halv times oplæg om et energetisk tema vi arbejder med (tiden vi lever i, sjælefrekvens, energetiske udvekslinger i relationer, bearbejdning af karma, sjælemodenhed mv.).


En halv times Q&A fra den deltagende gruppe, som Sune og Mette besvarer live.


En halv times energiarbejde med gruppen, hvor du får mulighed for at mærke ind i, hvordan det energetiske folder sig ud for dig.

Det koster 250 kr., og du modtager link til vores online mødested i din mail når du har bestilt. Du er velkommen til at hoppe med hver måned og hver session vil være ny, så du kan også tage vores Energi-Lounges sporadisk, når det passer dig. Temaet vil ændre sig og vil afhænge af, hvad vi på dagen ser som relevant for gruppen at høre om.

Energi-Loungen er et live event, forstået som at det foregår online, hvor vi alle mødes online på det aftalte tidspunkt. Der sendes ikke optagelser ud efterfølgende af energiarbejdet, da det foregår live, men du kan godt få en optagelse af resten af eventet såfremt alle deltagere har godkendt det.

Datoer for kommende Energi-Lounges findes i kalenderen via linket her hvor du kan booke din deltagelse. Såfremt du bliver forhindret i at deltage, så skriv til os (du har ret til afmelde dig senest 24 timer før).

Tidligere Lounges:

En Rejse Gennem Tidligere Liv

I aftenens Energi-Lounge tager vi jer med på en unik og personlig rejse gennem vores tidligere liv. Vores oplevelser med tidligere liv og de indsigter, vi har opnået ved at arbejde med dem, har været dybt transformative. I aften åbner vi op i et lukket forum, hvor vi deler dele af vores personlige rejser - oplevelser så personlige, at de ikke funder vej til vores podcast, da de er for intime til at dele med hele verden.

Vi, Mette og Sune, har sammen udforsket de spirituelle dimensioner af eksistens gennem vores arbejde med Magdalene Effekten og vores i tidligere livs oplevelser – sammen og hver for sig.

Disse rejser har ikke blot beriget vores forståelse af os selv og hinanden, men også hvordan vi forholder os til verden omkring os. Det er en proces, der har involveret dyb introspektion, gensidig energiarbejde, og en kontinuerlig stræben efter at forstå livets større sammenhænge ud fra vores begrænsede perspektiver.

I aftenens lounge vil vi dele, hvordan disse oplevelser har påvirket vores tilgang til livet, relationer, og det arbejde vi laver. Det bliver en aften med ærlige samtaler, dybdegående refleksioner og, ikke mindst, en mulighed for at forbinde med andre, der er nysgerrige på at udforske de spirituelle aspekter af deres eget liv. Vi afslutter med energi-arbejde i gruppen med fokus på tidligere liv.

Vores intention er at skabe et rum, hvor vi alle kan føle os trygge og understøttede i vores fælles søgen efter dybere forståelse. Vi inviterer jer til at bringe jeres åbenhed, nysgerrighed, og egne erfaringer til dette unikke fællesskab. Det bliver en aften, hvor vi sammen kan vokse og lære, mens vi udforsker de mange lag, der former vores eksistens.

Vel mødt i Energi-Loungen i aften, hvor vi sammen skaber et rum for transformation, indsigt, og spirituel forbindelse.


Kh. Mette Miriam og Sune Sloth

Det sker online på tirsdag den 2. april kl. 19 – 20.30 og koster 250 kr.

Du er velkommen til at lytte til disse to afsnit af ME podcast inden: Om tidligere liv og Sjælens Rejse.