Par-terapi

Par-terapi hos Magdalene Effekten er en kombination af traditionel samtale-terapi og energiarbejde. Der afholdes både fælles sessioner og individuelle sessioner.

Hos Magdalene-effekten anbefaler vi, at par deltager sammen i den første session. Dette første møde er afgørende for at sætte retningen for jeres rejse og vi kan opleve jer sammen. 

Efter den første session fortsætter vi hver for sig for en periode. Her kan i gå både hos Mette og Sune eller begge. Dette giver hver af jer plads til individuelt at arbejde med jeres egne adfærdsmønstre og energifelter, og jeres egen tilgang til parforholdet. Senere i processen samles vi igen til en fælles session for at integrere og videreudvikle jeres fælles forståelse og vækst. Vi har erfaret, at denne tilgang skaber de bedste resultater i længden.

Som par kan I med fordel overveje et klippekort og dele kortet mellem jer - det virker både til individuelle sessioner og efterfølgende par-sessioner. Klippekortet kan også bruges til enkelt-sessioner og par-sessioner.


Online eller fysisk?

Det er helt op til jer, hvad I foretrækker, men vi har erfaret, at mange oplever, at vores sessioner er lige så effektive online, som ved personligt fremmøde - også for par. Nogle foretrækker fremmøde ved første session og så fortsætte online. Uanset jeres personlige præferencer er I altid velkommen både fysisk såvel som online.