Par-terapi

Par-terapi hos Mette Miriam Sloth er en kombination af traditionel samtale-terapi og energiarbejde. Der afholdes både fælles sessioner og individuelle sessioner.

Hos Magdalene-effekten anbefaler vi, at par deltager sammen i den første session. Dette initiale møde er afgørende for at sætte retningen for jeres rejse. Efter den første session fortsætter vi hver for sig for en periode. Dette giver hver af jer plads til individuelt at arbejde med egne adfærdsmønstre og energifelter.

Vi har erfaret, at denne tilgang skaber de bedste resultater i længden. Senere i processen samles vi igen til en fælles session for at integrere og videreudvikle jeres fælles forståelse og vækst. Terapien foregår ved Mette Miriam Sloth - efter behov vil Mette give anbefalinger om individuelle sessioner med Sune Sloth.

I bestiller jeres par-sesssion her (første session fuld pris). Som par kan I med fordel købe et klippekort og dele kortet mellem jer - det virker både til individuelle sessioner og efterfølgende par-sessioner. Klippekortet kan også bruges til sessioner med Sune som bookes her.


Online eller fysisk?

Det er helt op til jer, hvad I foretrækker, men vi har erfaret, at mange oplever, at vores sessioner er lige så effektive online, som ved personligt fremmøde - også for par. Nogle foretrækker fremmøde ved første session og så fortsætte online. Uanset jeres personlige præferencer er I altid velkommen både fysisk såvel som online.