Den Maskuline Rejse

Fokuspunkter


af Sune Sloth

3 hovedpointer:Metoder: 


Valg af partner:

Vælg hende helhjertet i stedet for halvhjertet, og vær villig til at tage konsekvenserne af dine valg - også til at afslutte en relationen, hvis du ikke har hjertet fuldt med i det. 

Hvis det relationelle og hun ikke har topprioritet i dit liv, og du ikke ønsker at tage rejsen med den kvinde du har valgt så lad være. Vær ærlig over for hende hvis det er tilfældet. Der er ingen skam i ikke at ville tage rejsen. De færreste mænd har determinationen til det, og vil hellere falde til patten med cykelsport, drengene, værkstedet, arbejdet osv. Er du en af dem, så vær ærlig og bild hende ikke noget ind.

Tag rejsen sammen med en kvinde, du virkelig elsker, men også en som bevidst vil tage rejsen sammen med dig. Forvent, at hun, ligesom dig, vil komme til at projicere egne svære tilstande og indre låsninger over på dig. Det er en helt naturlig del af processen.

Hold hjertet åbent og mærk din kærlighed til hende, når hun projicerer - men afvis også at tage hendes umodenhed på dig, hvis du med sikkerhed ved, at det ikke er dit eget. Bare sig "det kan jeg ikke tage på mig" - mærk efter i kroppen, om du har ret - lukker du selv? Har du gjort dit hjemmearbejde? Men kan du mærke, at du er opfyldt af dit eget: Låsninger i kroppen, følelser af at "have ret", cementerede overbevisninger osv. - så tag dig af det. Lyt til hende hvis hun kan mærke du lukker, men du selv benægter. Tag tid i dit eget rum til at reflektere om hun har en pointe: Intet er mere usexet end en mand der ikke tager ansvar.

Opøv evnen til at stå i holde hjertet åbent, når hun har det svært. Opdyrk din vilje til at blive ved og ved med at klø på, og hold kun fast, hvis hun over tid også arbejder på at åbne sig op. Vær opmærksom på, om hun taler om at gøre noget ved det, men ikke gør noget ved det. I det tilfælde skal du overveje at forlade relationen. Har du mistanke om narcisisme, så hør vores podcast om emnet (E28) og bliv klogere på emnet. Det er en alvorlig anklage og skal aldrig siges højt, er det tilfældet så have en exit-strategi (dem dækker vi i podcasten).

Træn dig i at være i hendes kærlige og åbne nærvær - hvis du lukker ned der og ikke kan holde det ud, eller særlig lang tid af gangen og er nødt til at trække dig, så har du mere arbejde at gøre. Det er muligt at komme derhen, hvor du ikke længere lukker ned pga. hende og kan være fuldt ud tilstede overfor hende. Hun vil elske dig for det og det er vejen til dybere og lækrere sex end du nogensinde kunne forestille dig.

Om hende:


Last minute advice:

I har begge to et ansvar for at komme tilbage, når forbindelsen flakker. En person kan ikke foretage det valg for alene, uanset hvor meget vi længes efter dybere forbindelse, kærlighed, intimitet og sex. At vælge relationen til er et bevidst tilvalg for begge parter. Husk det - det er en fælles dans hvor i på skift åbner op. Husk også at hun har lead på at åbne dig op. En kvinde skal ikke "åbnes op", hun åbner sig når du er klar.


Ingen kan påtvinge andre deres dybeste længsel eller liderlighed, og du kan ikke vække din kvinde med din frustration over at hun ikke "giver dig" nok sex, hvis hun lukker sig og ikke vil dig. Du vækker hende tværtimod ved at se hende fra hjertet, som den hun er, og i dyb værdsættelse af hvem hun er, og hvis hun lukker dig ind i sit inderste sårbare rum har du et dybt ansvar du skal forvalte med den dybeste etik. Hun åbner sig ikke, hvis du går med forventninger om, at hun åbner sig op, fordi du "arbejder med dig selv" og "går i parterapi" osv. Går du denne vej blot for at få mere sex, er du helst sikkert på afveje.


Husk, at kvinden initierer åbningen imod dybere forbindelse, og hun skal vurdere, om du er værdig til at lade dig se hende dybere. Du må acceptere at hun vurderer dig og tag det til efterretning hvis hun ikke finder dig værdig. En hun selv umoden følelsesmæssigt, eller er der noget du ikke har fået set på? Er der noget hun ikke har fået taget sig af i sit indre, i det relationelle eller i hendes omgivelser, eller det dit eget der rumsterer? Start altid med at arbejde med dit eget og lad hende tage ansvar for hendes eget. 


Hvis hun bliver ved med ikke at åbne sig over for dig, kan det være, at du har noget at arbejde med du har overset. Men det kan også betyde, at hun ikke er den rette at tage rejsen med, og at hun, selvom hun siger at hun ønsker at åbne sig faktisk ikke er klar til rejsen.


Har du brug for yderligere guidance, energiarbejde og vejledning på rejsen, så kan vi tage en samtale - book mig nedenfor.


Venlig hilsen,

Sune Sloth