Workshoppen henvender sig til kvinder og du kan få udbytte uanset om du er i forhold, eller ønsker at være det, eller om din partner tager rejsen.

 

Intimrelationen er en af de relationer, der har potentialet til at være en kæmpe transformator for menneskelig udvikling, og det er præcis derfor, at den er så svær at håndtere. For hvor der er mulighed for transformation, er der lige så stor mulighed for at blive fanget ind i forvirring, projiceringer og sågar adfærdsformer, der traumatiserer dybt.


Mange af de udfordringer, der ligger mellem kønnene, har slet ikke som sådan noget med dig eller din partner at gøre, forstået som at I begge står på skuldrene af en hård evolution, der har præget begge køn på sådan måder, at mange adfærdsformer udspringer af ubevidste overlevelsesimpulser, der har alt andet end med kærlighed at gøre. 


Mange af dine sår fra barndommen eller ungdommen skal mere ses som en form for fremkaldervæske på kollektive sår, der ligger meget dybere, og det er præcis derfor, at du ofte føler, at du havner i de samme mønstre igen og igen: 


Det er dybest set evolutionen, der arbejder igennem dig og de temaer, som du oplever som værende personlige.


På workshoppen arbejder vi altså både på det personlige og det kollektive plan.

På workshoppen dykker vi ned i de her (ofte ubevidste) mekanismer, der gør, at du lukker om dig selv og hvilken form for smerte eller frygt, dit system nu er bærer af. Det er vores erfaring at kvinder og mænd har udviklet lidt forskellige forsvar igennem evolutionen, og derfor henvender denne workshop sig kun til kvinder, da det gør det muligt for os at bruge gruppefeltet til at forstærke de genkendelige temaer. Og jo mere temaerne intensiveres via krop, tanker og følelser, jo nemmere er det for os at arbejde på forløsningen.


Senere på dagen laver vi også en øvelse, hvor vi sammen går ind og mærker potentialet i det relationelle, forstået som hvor åben, kærlig og autentisk det er muligt at være i en intimrelation, og her bidrager gruppefeltet igen i høj grad. For på lige fod, som vi sammen kan dykke dybt ned og belyse og transformer mørket, kan vi også sammen strække os op mod lyset og her fornemme den dybe forbindelse, der ligger som et smukt potentiale mellem kønnene.