Feminin skaberkraft: Hent din kraft hjem

På denne workshop arbejder vi i dybden med det yderst vanskelige paradoks, som alle kvinder før eller siden støder ind i – nemlig at hun ikke har lært at stå i sin kraft, og derfor har pokkers svært ved at sige fra og fastholde sine grænser, når det er nødvendigt. Samtidig kan hun komme til at "svitse" andre med hendes ild på andre tidspunkter.

Det skaber en uheldig nedadgående spiral, hvor hendes egen kraftfuldhed skræmmer hende, og skyldfølelsen gør at hun pakker sin kraft endnu længere væk, og over tid oplever at miste sit indre kompas.

Oven i det skal så tillægges, at mange mennesker dybt nede frygter kvindens kraftfuldhed, og det bevirker at mænd trækker sig i fordømmelse og kvinder kan føle sig skræmte, bliver nervøse og bagtaler hende for at lindre eget ubehag. Når en kvinde ikke oplever sig mødt i sin kraft pakker hun sig selv sammen og forsøger gøre sig selv mindre.

Vi mener at det feminines største længsel er at blive set, mødt og bevidnet  i alle hendes omskiftelige, vidunderlige og kraftfulde former. At blive set og og elsket uden at andre trækker sig fra hende. Det ubehag en kvinde kan have over for en kraftfuld kvinde stammer typisk fra hendes frygt for sin egen kraft, eller frygten for at hun ikke besidder nogen.

I de fleste kvinder bor der en dyb, uudtalt smerte over ikke at føle sig set og mødt i hendes indre styrke. Udspringet til den smerte, hviler som en anden juvel i drageilden i hende.

At blive bevidnet i sin kraftfulde vrede uden fordømmelse og uden at det andet menneske trækker sig i frygt eller afsky. I ubetinget accept og kærlighed transformerer dragen i hende, så juvelen der ligger under kan integreres i hendes væsen i dagligdagen.

Workshoppen afholdes af Mette og Sune sammen, og består af mindre oplæg, efterfulgt af øvelser og energiarbejde. Mette guider dig og gruppen ind i de kraft-nedlukninger du har, og de svære paradokser der har forårsaget dem, og vi arbejder sammen med dig på at transformere dem.

Vi vil begge agere projiceringslærred for dig og du vil få mulighed for at udfolde dig og blive set, hvis du tør. Du har derved mulighed for at øve dig på at blive bevidnet af både en mand og en kvinde, der ikke trækker sig, fordømmer dig eller bagtaler dig, når din kraft vælder op i dig.

Vi skal ned der, hvor det gør ondt, men som når det transformeres føles ekstatisk. Det er en sårbar rejse, og vi sikrer at der holdes et kærligt og respektfuldt rum for alle, så du trygt kan overgive dig til at gå så dybt som du vil. Der er tavshedspligt i gruppen.

Vi vil arbejde individuelt efter behov og på gruppebasis med temaer, og vi har bevidst valgt, at fastsætte deltagerantallet på en sådan måde, at der er tid og plads til alle.

Vi arbejder på en energetisk, psykologisk og spirituel måde med de emner, der kommer op i løbet af dagen. Mette arbejder detaljeret med dit energisystem, yder rådgivning og vejledning til dig individet og til gruppen baseret på hendes erfaring fra sin psykologiske, terapeutiske praksis og egen vej. Sune på sin side holder rummet med sin baggrund i procesledelse og bidrager med sine evner til at se dit energifelt og holde rummet når Mette arbejder individuelt. 

Praktisk info:

Du kan finde datoer ved at se i vores kalender. Sted: SALIG (yogastudie), Masnedøgade 20, 2. sal., 2100 Østerbro, KBH. Vi tilbyder te og snacks og man medbringer selv lidt til frokost (der er også en del spisesteder i nærheden). 

Pris: 1.500 kr. inklusive moms. Du kan købe et klippekort til 3 workshops for 3.000 kr., som gerne må deles med andre. Du booker din plads her.

Workshoppen er berammet til 5 max. timer, men såfremt vi er få deltagere i gruppen vil den blive noget kortere, da de færreste mennesker kan holde til intensiv proces i så lang tid.

Passer datoerne dig ikke, men ønsker du stadig at deltage en anden gang, så udfyld venligst vores formular.