Magdalene Effektens

Workshops

Vores workshops integrerer energiarbejde med psykologiske, menneskelige og spirituelle tilgange, tilpasset det valgte tema og din aktuelle livssituation. Vores intention er, at være en katalysator for dybere transformation i dig. Målet er at skabe subtile, meningsfulde og varige forandringer, du kan tage med dig ud i din hverdag efterfølgende.


Vores workshops involverer en blanding af øvelser, energiarbejde og dialog, og giver også plads til spørgsmål, deling og socialisering. Det er tavshedspligt og vi starter med at anmode om tilladelse til at arbejde med i dit energifelt.


I hjertet af vores tilgang står energiarbejdet: Mette Miriam Sloth har med mere end 10 års erfaring i terapi, og de seneste 3 år specialiseret sig i energiarbejde som metode til at bevæge låste tilstande. Sune Sloth, med sin baggrund i procesledelse og coaching, anvender ligeledes energiarbejde og hans evne til at "se" energi både i gruppen og individuelt.


Selvom vi arbejder under et tema, er der ikke et fast skema for hvad vi skal berøre og tale om, for det kommer helt an på hvad der folder sig ud i dig og i gruppen under temaet. Ingen workshop er derfor den samme. Mange deltagere gentager derfor med fordel workshops med det samme tema for at udforske temaet dybere i dem selv. 


Det er også ofte, at deltagere vælger individuelle sessioner som opfølgning, eller kombinerer dem med yderligere workshops. Mange deltagere har forinden lyttet til Magdalene Effektens podcast, men det er ikke et krav. Nogle finder også glæde af, at deltage på vores online Energi-Lounge efterfølgende hvor vi kommer dybere i at besvare spørgsmål.


Praktisk information:


Vi tilbyder følgende workshops: