Hvis du allerede har prøvet vores workshops eller har arbejdet med os tidligere, har vi noget specielt for dig - vores "Workshops for øvede". Her er ingen fastlagt tema for dagen, vi følger bare det, der opstår i dig og gruppen på eftermiddagen.


For at deltage skal du kende vores måde at arbejde på, og have nogle tidligere erfaringer med energiarbejde sammen med en af os. Derfor skipper vi introduktionen til energiarbejde og går direkte til selve processen. Vi har to intensive runder med kort pause imellem. Efter hver runde samler vi alle op energetisk, og der er tid til at dele, hvis du har lyst, men du er ikke forpligtet til at sige noget. Vi holder naturligvis tavshedspligt på alle vores workshops, og vi foreslår, at du bærer behageligt tøj.


Ingen krav til "spiritualitet":


Der er ingen forventninger om at du skal være "oplyst", "spirituel" eller "åben" for at deltage. Alle er velkomne, da vi alle er på en rejse imod at åbne op og finde ud at være i vores egne energifelter, og samtidig være afgrænset og grænsesættende i en verden fyldt med kaos, udfordrende relationer og svære livsudfordringer.

Praktiske detaljer:


Da datoerne ikke er faste, beder vi dig tjekke vores kalender for at finde de næste workshops. Husk at booke i god tid, da vi typisk har fyldte hold.


Program:


16:00: Kort velkomstrunde

16:15: Første omgang energiarbejde

17:00: Opsamling på alle, refleksion og mulighed for at dele

17:30: Pause (medbring din egen snack, hvis du har lyst)

18:00: Anden omgang energiarbejde

18:45: Afsluttende runde med refleksion og deling i gruppen

19:30: Farvel og tak for i dag


To faser af energiarbejde:


Som altid starter vi med at udforske mørket indeni, og i den anden runde bevæger vi os op i de "højere frekvenser" og fokuserer på ekspansion, kraft og fyldighed i dit eget energifelt. Begge tilgange rummer mulighed for transformation fra to forskellige vinkler. Jo dybere du kan gå i mørket jo mere ekspansion kan du holde efterfølgende.


Du behøver ikke nødvendigvis at vide, hvad der foregår indeni dig på forhånd -du skal blot vælge at tillade det der skal komme op at komme op. Det vigtigste er, at du er åben for at mærke og arbejde med det, der dukker op under workshoppen og tør være i det. Når vi arbejder med energi, har det en tendens til at folde sig ud organisk og uforudsigeligt. Transformationen sker, når og hvis den skal ske. Nøgleordet er at tillade det som skal ske, at ske og være med det som er.


Respekt for dine grænser:


Vi guider og støtter dig, mens du udforsker og mærker, hvad der sker i dit energifelt og går ind og hjælper din proces. Vi beder altid om din tilladelse, inden vi går ind og arbejder med dit energifelt. Hvis du ikke ønsker dette, er du velkommen til blot at deltage i gruppen og følge din egen proces er det også ok bare at nyde energien og bare være i gruppen.


På workshoppen vil du kunne lave dig en plads med yogamåtte, tæppe og puder som er tilrådighed i lokalerne (eller medbring dit eget grej). Under energiarbejdet kan du sidde op eller ligge ned efter behov. Der er også mulighed for at sidde på en stol. Vi hører stille meditationsmusik under vores workshop, som understøtter et fokus på den indre proces.