En ny vej for selvhjælps-veteraner:

Udforsk Åbenhedens Kraft


Til dig, der er meget erfaren i det ’alternative’ miljø: Hvis du tidligere har engageret dig i mandegrupper, mande workshops, eller studeret under spirtuelle vejledere, har du måske mødt en verden af fastlåste forventninger, og oplevet gruppedynamikker styret af en fadeskikkelse, set op til for hans universelle visdom som alle skal og bør følge. Denne tilgang antager, at lederen besidder svarene på alle dine spørgsmål, at der én sand vej, og at din rolle primært er at modtage hans vejledning og guidance samt lave de øvelser der bliver forskrevet.

 

Der er masser af mænd derude, som gerne vil spille rollen som din nye far, agere alvidende 'mandementor' eller være din spirituelle vejleder, der ved det hele for dig. Det er trygt og rart, men uvirksomt hvis du skal finde din egen vej imod åbning. Sådanne ledere nyder at være i centrum af gruppens opmærksomhed, og stemningen vil være præget af en hvis selvhøjtidelighed og de bliver passivt aggressive, hvis åbent har dit eget syn på tingene der ikke matcher lederens. Det truer gruppens sammenhængskraft og deres position i gruppen, at du finder din egen vej og indre styrke.

 

Vores workshop vil tilbyde dig en markant anderledes oplevelse. Vores tilgang er mere let og humoristisk, fri for presset om, at du skal ’udvikle’ dig på en bestemt måde, eller at vejen er lagt ud for dig på forhånd. Vi møder dig i takt med at du åbner dig op i dine egne livserfaringer og baggrund. Vi byder ind med perspektiver på hvor du står, som vi håber at du kan bruge, men det er helt op til dig, om du tager dem til dig.

 

Hvis du som 'veteran' vil vores tilgang være udfordrende, ja måske endda provokerende. Her er ingen 'korrekt' vej, der dikteres for gruppen; i stedet er rejsen åben og individuel, baseret på dit mod og din drivkraft til at lade processen udfolde sig. Vi giver individuel vejledning og sparring - men der er ikke en 'sand vej'.

 

Som procesledere støtter vi hver enkelt deltager i at åbne op, uden at presse på - vores rolle er at facilitere og inspirere, ikke at diktere din rejse imod øget åbenhed. Det betyder også, at gruppepres og 'velmenende' kommentarer fra andre deltagere ikke er tilladt; Alle er her for at støtte og blive inspireret af hinandens unikke rejser imod øget åbenhed.

 

I vores rum er åbningen en proces drevet af et dybtfølt ønske om åbenhed i dig selv og dine relationer, tilladelse og lyst og mod til at vise sårbarhed er nøgleord. Dette kan, paradoxalt nok for de traditionelle traditioner, vise sig at være kilden til styrke, hvilket står i modsætning til traditionelle forståelser af lederskab og maskulinitet.

 

Så hvis du, med din rige baggrund i 'personlig udvikling' og erfaring fra mandegrupper, vælger at træde ind i vores rum, vær da forberedt på en meget anderledes oplevelse.

 

Er denne åbne tilgang ikke, hvad du søger, kan traditionelle mandegrupper, spirituelle guruer osv. være et bedre match for dig.